Logo Voetbal 10De Geel-Zwarten van SC Harmelen valt de eer te beurt om weer eens een thuiswedstrijd te mogen spelen. Het ensemble van trainer/coach René van der Kooij dient aan te treden…

voor de ontmoeting tegen het altijd lastige Hooglanderveen. Gezien de wedstrijdstatistieken twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. De laatste thuiswedstrijd tegen de Veners werd door de Harmelenaren omgezet in een 4-1 zege. De aftrap onder leiding van scheids Koene staat gepland om twee uur op sportpark Bijleveld aan de Sportlaan.

Na een paar weken van rust hervat VEP de competitie met een uitwedstrijd tegen ‘t Goy. De thuisclub pakte vorig seizoen de titel in de vijfde klasse en staat nu op een keurige vierde plaats. Voor VEP staat er niets meer op het spel. Het is aftellen geblazen naar het einde van de competitie met nog drie wedstrijden te gaan. Volgend seizoen volgt dan een herstart op zaterdag. VEP, dat thuis met 3-2 won van ‘t Goy, krijgt het niet gemakkelijk. Aanvang van het duel om twee uur op sportpark De Eng aan de Tuurdijk.