Logo Voetbal 4De vorst kan spelbreker zijn, maar komende zondag staat het duel DIOS – VEP op het programma. Op eigen veld verloor VEP met 1-2 en heeft twee punten minder. Door het wegvallen…

van Floreant bedraagt de achterstand van VEP op koploper ASW nu zes punten. Er wordt om half drie afgetrapt aan de Dotterbloemstraat in Nieuw Vennep onder leiding van scheids Buitenman.

SCH uit Harmelen gaat op bezoek bij een van de oudste voetbalclubs van Nederland, Quick 1890 in Amersfoort. De club lijkt richting derde klasse te gaan want ze zijn in het bezit van de rode lantaarn. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, dus oppassen geblazen! De wedstrijd in de Keistad begint op Sportpark Dorrestein aan de Dorresteinsesteeg om twee uur, want dan geeft scheids Tiesinga het beginsein.

SC Woerden gaat op bezoek bij streekgenoot Olympia uit Gouda. Beide ploegen zullen de intentie hebben zich zo snel mogelijk in de veilige zone van deze competitie te willen spelen en er kan zich dus een levendig duel afspelen aan de Bodegraafsestraatweg. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur en fluitist is scheids B. Benlamkaddem.