Logo Voetbal 6Eerst maar de derby’s: WDS ontvangt staartclub Linschoten. Na de afstraffing van vorige week wordt het onderhand tijd dat de withemden van Cor Stoof punten gaan sprokkelen…

anders raakt men verzeild in het degradatiemoeras. Nu is WDS ook niet voor de poes, dus dat kan vanaf half drie een leuke pot worden op Sportpark Wierickeweide in Driebruggen. Scheids Van de Berg is de leidsman.

Kamerik gaat op de thee in het Woerdense Verlaat voor de treffen met Sportief. De Kamerikers moeten winnen, anders komen ook zij op een gegeven moment niet meer weg uit onderste regionen. De wedstrijd op sportpark Govert van Tilburg aan de Floraweg begint om half drie en wordt geleid door scheids Hulters.

Sportlust gaat op bezoek bij Deltasport in Vlaardingen. De Rood-witten zijn lekker bezig en naderen de top van de ranglijst en zijn de Vlaardingse punten zeker welkom. Vanaf half drie voert scheids Van Rijn het bevel op Sportpark Broekpolder aan de Kooikersweg.

Siveo krijgt in eigen huis een lastige kluif aan Perkouw. Ook voor geel-blauw tellen alleen de punten, om zo het degradatiespook buiten boord te houden. Om half drie op sportpark De Beemd laat scheids Hilgersom beginnen.