Logo Aftrap Sportclub Woerden is zondagmiddag de gastheer voor de bezoekers van Nieuwerkerk uit het gelijknamige plaatsje. De Nieuwerkerkers staan punt gelijk met de Blauw-witten van…

Roy Versluis, maar hebben een voordeliger doelsaldo. Het kan dus een aantrekkelijke en spannende pot worden aan de Steinhagenseweg, waar scheids Breedijk om twee uur laat aftrappen.

Na drie overwinningen op rij is VEP gedeeld koploper – samen met Bernardus en RkDES – en speelt de uitwedstrijd tegen Roodenburg. De Leidense formatie huist in de staart, maar beschikt over een technisch vaardig elftal. VEP heeft inzet en karakter als sterke wapens. Ook moeizame zeges leveren drie punten op, zoals is gebleken in de afgelopen weken. Het duel begint om half drie onder leiding van scheids De Jong op Sportpark Noord aan de Pieter Bothstraat.

SC Harmelen gaat na de toch wel ontluisterende nederlaag van vorige week proberen het geschonden blazoen weer wat op te vijzelen tegen VVIJ uit IJsselstein. Om in het spoor te blijven van AGB en Pancratius dienen de punten mee genomen te worden. Scheids Bruggeling laat om twee uur beginnen op Sportpark Groenvliet aan de Heemradenlaan in IJsselstein.