Logo Voetbal 9Het verrassende Linschoten van coach Cor Stoof ontvangt in eigen huis de Leidse koploper Lugdunum. De withemden presteren vooralsnog boven verwachting in de derde klasse en…

staan na drie potjes in de middenmoot. Scheids Verhoef zal om drie uur laten beginnen op Sportpark Rapijnen aan de Beide Vlooswijkenlaan.

Sportlust krijgt ’s Gravenzande op de thee. Als de roodwitte brigade van Wim van ’t Westeinde deze pot in winst weet om te zetten dan wippen ze over de tegenstander heen op de ranglijst. Scheids Duindam denkt om half drie te starten op sportpark Cromwijck.

Kamerik moet zich wapenen voor de uitwedstrijd in en tegen Bergambacht. Het wordt tijd dat de Kamerikers van Patrick de Ruijter voor punten gaan zorgen, want die kunnen op het eind hard nodig blijken. Scheids Goedhart ziet toe dat de pot vanaf drie uur op Sportpark Hofkamp aan het Sportlaantje niet ontspoort.

Het Zegvelde Siveo kan de borst natmaken tegen ‘buurman’ Nieuwkoop, dat welgeteld één puntje minder heeft dan de geel-blauwe van coach Verrips. Op de Beemd aan de Milandweg laat scheids Brouwer om drie uur de bal aan het rollen brengen.