Logo AftrapOm maar gelijk met deur in huis te vallen: in Kamerik. Bij die voetbalclub hebben ze voor komende zaterdag het meest interessante affiche, de langverwachte thuiswedstrijd en…

stadsderby tegen SC Woerden. De Kamerikers hoeven weinig gemotiveerde peptalk tot zich te nemen om tot het gaatje te gaan. Maar wil SC Woerden nog een klein beetje de derde periodetitel in het zicht houden dan moet het team van trainer  Marco Gerling wel de manschappen van Patrick de Ruijter van zich af weten te houden, De pot begint om drie uur op het sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Sportlust wil wellicht na de vervelende uitwedstrijd vorige week te Te Werve de normale draad weer oppikken en gaat de strijd aanbinden tegen het Delftse Vitesse, laagvlieger op de ranglijst. De wedstrijd op Sportpark Cromwijck begint om half drie onder leiding van scheids Nefkens.

Het Zegveldse Siveo heeft op papier de ‘makkelijkste’ tegenstander. Rode lantaarndrager Moerkapelle komt om half drie op de thee op sportpark De Beemd aan de Milandwegweg. Voor de mannen van Björn van Muylwijk de ideale tegenstander om het doelsaldo wat op te leuken. De fluitist van dienst bij het duel: Van der Velden.