Logo Voetbal 7 Te oud voor een potje voetbal? Vanaf nu niet meer! Walking Football is voetbal voor senioren van 60+ en gaat ook in Woerden starten.  Heb je altijd al graag de…

voetbalschoenen weer uit de kast willen halen, dan is dit je kans. Kom kijken of doe mee tijdens de demonstratie/inlooptraining m.m.v. de FC Utrecht Old Stars en spelers van FC Utrecht! 

Op maandag 26 september spelen ze een demonstratie wedstrijd tegen Woerdense Old Stars. De wedstrijd vindt plaats op het Sportpark SC Woerden aan de Steinhagenseweg in Woerden van twee uur tot kwart voor vier. Voor deelname kunt u zich aanmelden bij Randy van Schravendijk.

Ook Sportlust ’46 voornemens is om Walking Football op te starten en dat geĂ¯nteresseerden zich via de mail kunnen melden bij de secretaris. (secretaris@sportlust46.nl)

Meer informatie over walking football kunt u vinden op www.oldstars.nl of u kunt contact opnemen met Randy van Schravendijk (combinatiefunctionaris bij het Beweegteam Woerden) via randy@beweegteamteamwoerden.nl of telefoonnummer: 0348 42 11 01. 

Foto: PR
walking football