Logo Walking Football Walking Football is een uit Engeland overgewaaide sport die door de KNVB met open armen werd binnen gehaald. Wandelvoetbal is bewegen, vermaak, lachen om…

elkaar en bier of koffiedrinken. Vooral de derde helft is belangrijk. Het in de kantine drinken van een biertje vergroot de betrokkenheid bij de club en de onderlinge contacten tussen de verschillende verenigingen.

Het zijn voornamelijk oudere ex-spelers of supporters die willen bewegen, gezelligheid zoeken en dicht bij hun cluppie willen blijven. Ook Sportlust beschikt over een Walking Football afdeling. Inmiddels groeit die groep deelnemers, maar er zijn nog mensen welkom om aan te sluiten.

Elke woensdagmiddag gaan de mannen een uurtje lekker ballen in de buitenlucht. Samen met een aantal toppers van vv Kamerik proberen ze het aantal deelnemende verenigingen uit te breiden.

Linkjes zijn al uitgelegd naar VEP, WDS en Linschoten. Men hoopt dat ook deze verenigingen zich aan gaan sluiten bij dit gezelschap. De locatie wordt elke week gewisseld. Geluiden als we gaan lekker op de fiets laten zich al horen. Oude tijden herleven.Voor meer info/aanmelden kijkt u op de website van Sportlust.

Foto: Website Sportlust
Gezelligheid troef bij Walking Footballers
walking footbal