Afgelopen zaterdag vond alweer de vijfde editie van Singelpolo plaats. In de Singel op de kop van het Defensie Eiland werden de hele middag waterpolowedstrijden gespeeld. Zowel de dames als de heren van ZPC Woerden waren goed vertegenwoordigd op dit thuistoernooi.

Zij gebruiken het toernooi om zich voor te bereiden op het komende seizoen dat op 14 september van start gaat. Het poloën in de Singel is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om Woerden kennis te laten maken met deze sport.

Nadat de brandweer ’s ochtends het water had gecontroleerd, kon het opbouwen beginnen en ging daarna het toernooi van start.

Bij de heren ging de titel in beide poules naar Niemo van Vliet uit Nieuwerkerk aan de IJssel. In de damespoule wonnen de dames van ZPC Woerden alle wedstrijden en bleef de titel in eigen huis.

Het mooie weer en de goede organisatie maakten het toernooi weer tot een groot succes. Na afloop van het toernooi was er een barbecue voor alle deelnemers en daarna werd de dag door velen op de Familieavond van de WVW afgesloten.

Foto’s: Anno Visser