Logo Waterpolo Hoewel de besprekingen voor komend seizoen met de huidige coach van de dames waterpoloploeg van ZPC Woerden, Dennis de Jong in volle gang zijn, moet…

ondertussen ook de huidige competitie nog afgerond worden.

Het bleek ook afgelopen zaterdagavond maar weer in het eigen Batensteinbad dat het een lastige competitie is. De dames gingen vol goede moed het water in, om een stunt uit te halen tegen de nummer twee op de ranglijst, want al die trainingsinzet met nieuwe systemen moet toch een keer zijn vruchten afwerpen.

Maar dat pakte toch even iets anders uit. Nadat Aquarijn snel op voorsprong kwam, wist ZPC Woerden toch weer terug te komen tot 1-1 door een vrije bal buiten de 5-meter. Blijkbaar was dit een teken voor de tegenstander om nog wat extra gas te geven, want binnen no-time stonden de Woerdensen met 6-1 achter.

Uiteindelijk verloor ZPC Woerden met maar liefst 14-5, maar waren er wel een aantal positieve dingen uit de wedstrijd te halen. De laatste weken werd er vooral veel getraind op man-meer situaties en drie van de vijf Woerdense doelpunten werden hieruit gescoord.

Foto’s: Anno Visser