Logo Waterpolo1Afgelopen zaterdag troffen de waterpolodames van ZPC Woerden in De Vuursche uit Baarn een tegenstander die het spelletje kennelijk nog niet zo goed door had als hun opponenten.

De eerste periode in het Batensteinbad begon gelijk goed. Na twintig seconden maakte Greetje van Eijk het eerste doelpunt en aan het eind van die periode stond het al 5-0. De dames van Woerden verdedigden goed en wisten de bal vaak te onderscheppen. Met doelpunten van o.a. Bianca van den Bosch en Birgit van Dijken eindigde de tweede periode in 10-0.

Het derde wedstrijdpart verliep al even soepel als de twee hiervoor gespeelde periodes. Lisa Brandsen en Anouk van Schaik wisten het doel ook te vinden en aan het eind van de derde periode stond de 15-0 op het scorebord.

Door goed samenspel slaagden de dames er ook in de vierde en laatste periode nog een paar doelpunten te maken. Greetje van Eijk, topscoorder in deze wedstrijd, maakte ook het laatste doelpunt en zette de stand op een gemakkelijke 19-0 overwinning. Keepster Roos Kiesel zag kans om haar doelstelling van deze wedstrijd, een clean sheet, waar te maken.