Na de succesvolle wedstrijden van de afgelopen weken gingen de heren van ZPC Woerden zaterdagavond op bezoek in Amsterdam. Dit team had de afgelopen weken wisselvallig gepresteerd en bij winst zouden de heren uit Woerden op de eerste plek de herfstvakantie ingaan.

De eerste periode verliep voorspoedig voor de Woerdenaren en eindigde door goed dynamisch spel in een 4-1 voorsprong. In de tweede periode zakte het niveau wat in. Het spel verliep onrustig en volgden een groot aantal uitsluitingen aan de Woerdense kant. Hier maakten de Amsterdammers goed gebruik van en kwamen terug tot 5-5.

In de derde periode wisten de Amsterdammers zelfs de leiding te nemen, maar gedurende de derde periode liep de tank bij de Amsterdammers leeg. Het dynamische spel wat in de eerste periode voor Woerden goed uitpakte werd herpakt, hierdoor volgde aan het einde van de derde periode de gelijkmaker. Dit leidde bij de Amsterdammers tot frustratie binnen het team, maar ook richting scheidsrechter.

In de laatste periode werd duidelijk waardoor Woerden nog ongeslagen is dit seizoen. Door goed en geconcentreerd spel werden er redelijk makkelijk vier doelpunten gemaakt, waardoor de einduitslag uiteindelijk erg duidelijk was: 7-11.