Logo WaterpoloAfgelopen zaterdag speelde de heren van ZPC Woerden in het Sloterparkbad in Amsterdam tegen de Waterwolf. In de eerste periode nam Woerden het initiatief in de aanval en wist hierbij…

driemaal tot scoren te komen. De Waterwolf wist hierbij echter toch tweemaal tegen te scoren waarbij de eerste periode met een krappe voorsprong werd afgesloten: 2-3.

In de tweede periode was er weinig spektakel te beleven. Door passief spel van de Amsterdammers leek het of de Woerdenaren in slaap werden gesust. De Waterwolf kon hierdoor een voorsprong nemen waarbij alleen Mark Pels de gelijkmaker verzorgde.

In de derde periode werd het er niet veel beter op en bij de start van deel vier was de tussenstand 6-6, waarbij de overwinning in de laatste periode veilig gesteld moest gaan worden. Roeland van de Bosch gaf hierbij het goede voorbeeld door met zijn vierde doelpunt van de avond de 6-7 te maken.

In het vervolg ging het uiteindelijk toch mis, door twee persoonlijke fouten die met de krappe marge alweer het tweede verlies van het seizoen inluidde: 8-7.