Logo WDS DriebruggenDe voetballers van WDS uit Driebruggen hebben de volgende ronde bereikt in de bekercompetitie. In de laatste wedstrijd van de poulefase speelden de Driebruggenaren gelijk tegen…

de voetbalvereniging Oost Rotterdam (VVOR) in Rotterdam. En dat resultaat was voldoende om als poulewinnaar door te mogen gaan in de strijd om de KNVB-districtsbeker. VVOR en WDS maakten er een doelpuntrijke wedstrijd van.

De Rotterdammers namen uit een hoekschop de leiding. Daarna scoorde Miguel v.d. Zouw voor WDS de gelijkmaker: 1-1. Opnieuw uit een hoekschop pakte VVOR weer de leiding: 2-1. Toch nog voor rust bewerkstelligde WDS een 2-3 voorsprong door doelpunten van Miguel v.d. Zouw en Lourens Uiterwijk.

Na rust bleven beide ploegen het net vinden. Na de 3-3 van VVOR, zorgde William Tichem weer voor de 3-4 voor WDS. Twee doelpunten daarna van VVOR bracht de Rotterdammers weer op: 5-4. In de laatste minuut schoot Hans Simon WDS toch nog langszij en leek de eindstand meer op een  korfbaluitslag: 5-5.