Net als in Woerden ontliepen in de vooruit gespeelde wedstrijd de afgelopen zaterdagmiddag WDS en VEP elkaar in Driebruggen maar heel weinig. En opnieuw was de uitslag 1-1, maar wel met de kanttekening dat VEP in de eerste helft verzuimde om op een ruimere voorsprong te komen, dan de magere 0-1.

De Woerdenaren waren voor de rust zeker de bovenliggende partij en dat dat leverde de nodige kansen op. Daar werd echter veel te slordig mee omgesprongen. Tekenend is dat het doelpunt viel uit een strafschop, benut door Joost Brugman.

In de tweede helft gooiden de Driebruggenaren veel meer energie in de strijd. Het werd toen een fysiek gevecht ,waar VEP te veel moeite mee had. De gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven. In de 65e minuut knalde Eric Cromwijk raak: 1-1. Op wat kleine mogelijkheden na hielden de ploegen elkaar keurig in bedwang, zodat de einduitslag ook niet meer veranderde.

In de tweede helft gooiden de Driebruggenaren veel meer energie in de strijd. Het werd toen een fysiek gevecht ,waar VEP te veel moeite mee had. De gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven.

In de 65e minuut knalde Eric Cromwijk raak: 1-1. Op wat kleine mogelijkheden na hielden de ploegen elkaar keurig in bedwang, zodat de einduitslag ook niet meer veranderde.