Logo WDS DriebruggenDe voetballers van WDS uit Waarder hadden zaterdag geluk dat de voetballers van Floreant zichzelf in de eerste helft vergaten te belonen. Al binnen acht minuten kreeg Floreant drie…

opgelegde kansen om op voorsprong te komen, maar allen werden ze gemist. Na negen minuten was het uiteindelijk toch raak. Een fraaie vrije trap van Simeon van Klaveren werd door Frank de Bruijn binnengekopt. Na van de schrik bekomen te zijn, maakte WDS acht minuten later gelijk. Rick Wils trok de bal in het strafschopgebied van de Boskopers scherp voor en Jouher Mhamdi kon met een intikkertje de gelijkmaker scoren. Voor rust vielen er geen doelpunten meer te noteren.

In de tweede helft was het spelbeeld totaal anders. Floreant had de pech dat het binnen vier minuten twee gedwongen wissels moest toepassen en liet zich steeds vaker op eigen helft terugdringen. WDS, fysiek sterker dan de Boskopers, kwam in de 65e minuut op voorsprong toen Mark Venhuis Eric Cromwijk een niet te missen kans gaf en vijf minuten voor tijd kon de beste man van het veld, Rick Wils, de stand op 1-3 brengen.