Logo CVC Reeuwijk Ondanks de 4-1 nederlaag tegen SVC ’08 beleefde CVC Reeuwijk toch een unicum. Niet eerder wist Reeuwijk dit seizoen zo vroeg op voorsprong te komen.

Al in de 12e minuut wist Tom Verwaal het Wassenaarse net te vinden: 0-1. En die voorsprong hield Reeuwijk heel lang vast. Echter de wedstrijd duurde voor CVC Reeuwijk een kwartier te lang.

Na een klein uur had het nogal ploeterende SVC ’08 dan toch de gelijkmaker te pakken door Fabian Toet. Met een harde diagonale schuiver gaf hij doelman Rob Verwaal het nakijken: 1-1. Dat was op een moment dat de thuisploeg de druk opvoerde en CVC Reeuwijk het aanvallende SVC met veel moeite het hoofd kon bieden. En CVC Reeuwijk verzuimde bovendien in de counter de 0-2 op het scorebord te prikken. De gelijkmaker gaf SVC vleugels en de 2-1 viel daarna al snel. Nadien kreeg de thuisclub vrij spel en dat leverde CVC Reeuwijk zelfs nog een ruime nederlaag op: 4-1.

Onderin lijken CVC Reeuwijk en Nieuwkoop nu te moeten gaan uitmaken wie rechtstreeks zal moeten degraderen. Het gat is te groot geworden om nacompetitie of degradatie te ontlopen.

Foto: André van Egdom
Kieran Dekkers glipt langs twee SVC’ers
cvc reeuwijk