Logo Oudewater Hartverwarmend voetbal was het duel tussen FC Oudewater en DWO bepaald niet, maar dat had voor een deel met de barre omstandigheden te maken. Kou, nattigheid…

en mist vielen supporters en spelers ten deel. In de eerste helft werd leuk gecombineerd, maar toch oogden de bezoekers uit Zoetermeer gretiger dan de gastheren. In duels was de thuisclub vaak de klos. Een ongehinderde kopbal van verdediger Niek Sluijs ging net naast, maar werkte daarna wel inspirerend, want even later opende Laurens de Vor de score na een steekpass van Van Sprundel. Een matig verwerkte bal van doelman Van Ginkel leverde DWO een kans op in de rebound: 1-1.

Na de pauze konden de bezoekers geen potten breken, maar ook FC Oudewater was dwalende. Wisselingen van de wacht bracht ook geen oplossingen. Het wachten op vuurwerk werkte sombermakend op de toeschouwers en de klok kon niet snel genoeg richting minuut negentig gaan. Terwijl de duisternis over het veld viel, was het plegen van wissels en het uitdelen van gele kaarten nog het enige vermeldenswaardige.

Foto: vv DW Zoetermeer
Somber duel tussen FC Oudewater en DWO
oudewater