Zaterdag 2 april 2022 was het zover, de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden mochten afreizen naar Den Haag voor een leuke pot volleybal tegen Kalinko. De eerste wedstrijd dit seizoen tegen deze ploeg, met het goede gevoel van de week ervoor gingen de dames vol goede moed naar deze wedstrijd toe. Voor de aanvoerder van VTC was het nogal een pechdag helaas, dit begon al voor het verzamelen wat in verband met de geplande inhaal sinter-kerst avond op een andere plek plaatsvond dan bij de sporthal. Hierdoor was zij ondanks heel hard doorfietsen alsnog net wat te laat… Wegens een erg rechtopstaande autostoel kon zij ook al niet lekker zitten in de rit naar Den Haag toe. Dit mocht de dag nog niet drukken en vol goede moed werd er begonnen aan de warming-up en het inspelen. 

De eerste set werd begonnen met een ietwat andere opstelling dan vorige week. Na een week goed getraind te hebben mocht Lucia vandaag het spel verdelen, de middens waren Lize en Lianne, op de paserloper stonden Rosa en Tamar, diagonaal Rebecca en libero Jiske startte deze wedstrijd. Het was een leuke set maar helaas verloren de dames deze met 25-15. Omdat er goed spel is laten zien bleef deze opstelling staan maar helaas ging de tweede set niet beter, deze werd 25-8 verloren. Een spannende derde set kwam eraan waarin wat gewisseld is. Dit werd goed opgepakt maar helaas wist VTC DS 1 slechts 23 punten te pakken en ging de set wederom naar Kalinko. Voor de laatste set werden bijna alle wisselspelers ingezet, helaas mocht ook dit niet baten en werd deze set verloren met 25-16 wat tot een 4-0 verlies leidde.  

Ondanks de verloren set is er in de avond nog volop genoten van het teamavondje door de dames. Iedereen had heerlijk eten gemaakt en er was zoals hoort bij een sinterklaasavond een groots kadotjes dobbelspel gedaan. Aanvoerster Rosa dacht na de pech vandaag met het te laat zijn, niet lekker zitten, de verloren wedstrijd eindelijk haar gelukt te hebben gevonden in de perfecte krullenborstel. Echter zat het er deze dag toch echt niet in want toen zij even niet oplette, borstel kwijt. Een flinke zoektocht en veel valse beschuldigingen later heeft zij hem toch weer gevonden, het vermoeden is dat dit na 12 uur was aangezien op 2 april het geluk er gewoon even niet in zat. Komende week zal het team weer flink aan de bak gaan met trainen zodat we komende zaterdag in Woerden een mooie wedstrijd kunnen laten zien tegen Leython. We hopen op jullie support tijdens deze wedstrijd en gaan er wat moois van maken, tot zaterdag! 

Groetjes, 

VTC Woerden DS1.  

Verslag ingestuurd door: Eline Duurkoop