Logo De MeernDe Meern was zondag de gast van RKSV Halsteren, een dorp in de gemeente Bergen op Zoom. Na het ontslag van trainer Joël Titaley lag de eindverantwoordelijkheid nu bij Jeroen…

Hofste en Hans de Wit.

Na een sterke openingsfase van De Meern stond de linksbuiten van Halsteren, de Congolese speler Francis Kabwe Manengela, (afkomstig  uit de NAC-jeugd), na tien minuten aan de basis van de 1-0.  Ook tekende hij even later voor de 2-0. Bijna op de achterlijn staand wist hij de bal achter Joey Swanink te schieten.

Vlak voor rust kwam De Meern beter in de wedstrijd: vlak voor de rust speelde Ahinful de keeper uit en dacht de bal voor een leeg doel binnen te schieten. In een alles of niets poging kwam er nog een verdediger inglijden die de bal blokte en beelf het bij 2–0.

Na rust bleef Halsteren aanvallen en al snel viel de 3-0 van Karim Didi. Na een klein uurtje zette Robert Braber De Meern nog meer op de al pijnlijke 4-0 achterstand. Gelukkig was het later in de wedstrijd dan toch eindelijk raak voor de beozekers: Nathan Spaan schoof de bal langs de Halsterense keeper: 4-1, waarmee De Meern weer huiswaarts kon gaan.