Logo VV Kamerik Zaterdag ontving Kamerik in eigen huis het nog puntloze De Rijnstreek uit Nieuwerbrug. Het werd een wedstrijd die eigenlijk anders verliep dan vooraf de bedoeling was van de…

mannen van Patrick de Ruijter. Voordat de meeste toeschouwers op hun favoriete plekje stonden had De Rijnstreek al twee keer juichend naar de middenstip mogen lopen. Gijs van den End en keeper Frank van der Moolen waren zo vriendelijk om een steekje te laten vallen en dat leverde de bezoekers binnen vijf minuten een 0-2 voorsprong op.

Kamerik, dat ook pas twee punten bijeen heeft gevoetbald, vermande zich en poogde de wedstrijd weer onder controle te krijgen. Uiteindelijk slaagde de thuisclub er met veel moeite een overwicht op te bouwen en zo weer in de wedstrijd te komen. Eduard Kooyman groeide in de tweede helft met twee treffers voor de thuisclub uit tot de man van de wedstrijd. Kamerik kwam steeds beter voor de dag met als absoluut hoogtepunt het ‘stiffie’ van Ibrahim Klein, dat echter eindige bovenop de lat. De wedstrijd eindigde in 3-3 en dat betekende het eerste punt voor De Rijnstreek.

Foto’s: Anno Visser