Logo VV Kamerik De voetballers van Kamerik moesten zaterdag thuis proberen om de eerste overwinning te boeken tegen SPV uit Polsbroek. De bedoelingen van SPV werden meteen…

duidelijk middels compact spel probeerden de bezoekers tot resultaat te komen. De thuisploeg startte furieus, greep SPV bij de strot en ging op jacht naar de openingstreffer. Volop kansen maar bij de rust stond de stand 0-1. In de 33e minuut kwam SPV voor de tweede keer richting het strafschopgebied van Van der Moolen. De dieptepass was perfect en de spits rondde koelbloedig af, 0-1.

In de 57e minuut moest de keeper van SPV eindelijk zijn meerdere erkennen in Robert de Wit: 1-1. Kamerik wilde doordrukken maar stond drie minuten later weer op achterstand. Een ingooi werd door de scheidsrechter, tegen het advies in van de grensrechter, aan SPV toegekend en drie seconden later lag de bal achter v.d. Moolen. Gelukkig viel de gelijkmaker redelijk snel, Robert de Wit maakte zijn tweede treffer in de 69e minuut. In de laatste zeven minuten vielen nog twee treffers. Eerst was het Gijs van den End die zijn allereerste officiƫle doelpunt maakte voor Kamerik: 3-2. SPV kwam in de laatste minuut van de officiƫle speeltijd toch nog langszij: 3-3.

Foto’s Anno Visser