Logo Asfalteren 2Op Geestdorp in Woerden wordt van vrijdag 28 oktober t/m dinsdag 15 november gewerkt aan het asfalt. Het gaat om het stuk tussen de Kruipin en de Groepenbrug. In deze periode is de…

weg afgesloten voor verkeer. De gemeente zegt dat het asfalt op Geestdorp toe is aan onderhoud. Daarom wordt het huidige asfalt verwijderd, waar nodig wordt de weg verstevigd en nieuw asfalt en belijning aangebracht. Zo zou de weg weer jaren mee moeten kunnen.

Aannemer KWS voert het werk op werkdagen uit tussen 7.00 en 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is Geestdorp in delen afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Verkeersregelaars begeleiden het bestemmingsverkeer ter plaatse. Begraafplaats Rijnhof is in deze periode gewoon bereikbaar.

Het werk vindt in twee fases plaats: 28 oktober – 7 november: van Teylingenweg t/m de eerste inrit van Manege Tournoyruiters (nr. 19a), 8 november – 15 november: tussen eerste inrit Manege Tournoyruiters (nr. 19a) en huisnummer 25.