Logo Raadszaal Woerden Er zijn weinig overeenkomsten in de politieke thema’s die de Woerdense politieke partijen dit jaar van belang vinden. Dat blijkt uit een inventarisatie van RPL Actueel. D66 noemt de…

woningbouw in Snellerpoort en de daaraan gekoppelde gevolgen voor het verkeer. De partij vindt verder het spoorboekje van wethouder De Weger voor een klimaat neutraal Woerden van belang. Ook het CDA noemt woningbouw maar dan in de dorpen.

LijstvanderDoes vindt de veiligheid het belangrijkst en Inwonersbelangen zet in op de verkeersvisie en de westelijke randweg. Ook STERK Woerden vindt het verkeer belangrijk en noemt de afwikkeling van verkeer in Woerden West. ChristenUnie/SGP noemt geen concrete zaken maar hoopt op een bestuur dat goed luistert en ook beslissingen durft te nemen die soms minder goed begrepen worden.

De VVD zet dit jaar in op veiligheid zowel die in het verkeer als die rond bestrijding van criminaliteit. Verder noemt de partij beperking van lastenverzwaring en de verkeersvisie.