Logo polsstokverspringen7Afgelopen woensdagavond werd er in Vlist gesprongen om de Hoffman Bokaal. Hoewel er goed werd gesprongen, kwamen de meeste fierljeppers niet verder dan hun afstand van afgelopen…

zaterdag in Zegveld. De enige die verder sprong was de jonge Reinier Overbeek met 18.39 mtr. vergeleken met de 17.65 mtr. van zaterdag. Maar dat was wel weer een meter minder dan op 9 augustus.

Jaco de Groot stond weer bovenaan met 21.55 mtr., gevolgd door Maik Backx met 19.54 mtr. goed voor de tweede plaats. Thomas van Midden scheelde slechts 2 cm. met Backx. Erwin Timmerarends kwam daar weer 12 cm. aan tekort dus dat werd deze keer geen podiumplaats.

Bij de dames waren de verschillen van de eerste drie uiterst miniem: Dymphie van Rooijen sprong met 15.53 mtr. twee cm. verder dan haar eeuwige rivale Wendy Helmes. Fabiƫnne Overbeek werd derde met 15.34 mtr.

Bij de junioren moest de eerste plaats worden gedeeld door Richard van Bemmel en Matthieu van Vuuren die beiden goed waren voor 17.36 mtr. Lucas van Eijk sprong 17.20 mtr en werd derde.