De Montfoortse wethouder van sport Van Wiggen opende afgelopen zaterdag officieel het seizoen van honk- en softbalvereniging Green Hearts uit Linschoten. Traditiegetrouw gebeurde dat met een zogenoemde ‘first pitch’, de eerste bal van het seizoen.

De seizoensopening vond plaats op het onlangs grondig door de vereniging gerenoveerde honkbalveld op sportpark Rapijnen in Linschoten. Met het nieuwe veld zijn de honk- en softballers klaar voor het nieuwe seizoen, dat duurt van april tot oktober.

Green Hearts heeft momenteel een pupillenteam, aspirantenteam, juniorenteam, seniorenteam en een senioren softbalteam. Alle jeugdteams zijn gemengd.

Green Hearts is een betrokken en gezellige vereniging waar honk- en softbal in een gezond en veilig klimaat gespeeld kan worden. De vereniging heeft ruim 65 leden, die woonachtig zijn in onder meer Linschoten, Montfoort en Woerden.

Iedereen is bij de honkbalclub welkom om een paar keer te komen meetrainen, een knuppel op te pakken en handschoen aan te trekken en te ervaren hoe mooi honkbal is. Honkbal is een sport voor jong en oud, dus iedereen mag mee doen: jongens en meisjes vanaf 4 jaar, ongeacht je ervaring of capaciteiten.

Wethouder gooit ‘first pitch’ bij Green Haerst

Foto’s: Green Haerts