Logo Volleybal VTCKen jij dat gevoel ook, op vrijdagavond, na een hele week werken, dat je de behoefte hebt om dan lekker even de stress van de week van je af te slaan? Dat doen wij bij de heren…

recreanten van volleybalclub VTC Woerden ook. Op vrijdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur in de sporthal Thijs van der Pols. Een beetje aan de conditie werken, een beetje aan de techniek schaven en daarna enkele setjes volleyballen. Dat allemaal onder leiding/begeleiding van een heuse trainer. En na afloop natuurlijk even napraten aan de bar van de kantine.

Maar om een lekker partijtje te volleyballen hebben we 12 man nodig en daar wringt de schoen momenteel. Door verschillende omstandigheden is het aantal leden van onze trainingsgroep de laatste jaren teruggelopen tot 10 man en dat is eigenlijk te weinig. Door de weinige aanwas van de afgelopen tijd is ook de gemiddelde leeftijd van onze trainingsgroep gestegen. Daarom zijn wij op zoek naar versterking!

Kom eens langs of meld je komst per mail via recreanten@vtcwoerden.nl aan. Geïnteresseerden mogen drie keer meetrainen voordat ze beslissen of ze lid willen worden van de recreanten van VTC.