Logo AftrapIn het eerste seizoen van VEP als zaterdagteam wemelt het van de derby’s, zoals komende zaterdag VEP – Kamerik. Nooit eerder stonden beide elftallen tegenover elkaar in competitieverband.

Kamerik startte met een klare 0-5 nederlaag tegen Rohda’76. VEP speelde 1-1 bij Linschoten, maar het vertoonde spel was niet groots. Aanvang half drie op sportpark Cromwijck.

Moordrecht ontvangt op eigen terrein SC Woerden. De Woerdenaren lieten zich twee punten afsnoepen en de wedstrijd van Moordrecht in Polsbroek werd tot veler verbazing afgelast. Dus is er nog even geen peil op te trekken. Aanvang half drie op Sportpark Het Lage aan de Sportlaan.

Siveo gaat op de thee in Driebruggen waar de derby tegen WDS dient te worden afgewerkt. Beide teams wonnen hun eerste wedstrijd, dus een gelijkspel ligt op de loer vanaf half drie op Sportpark Wierickeweide aan de Kielastraat.

Sportlust is gastheer voor Sliedrecht. Beide ploegen speelden hun eerst pot gelijk en dat was eigenlijk buiten verwachting. Om half drie begint de wedstrijd. Het zal op sportpark Cromwijck een drukte van belang worden, wan buurman VEP speelt ook thuis, dus ons advies: kom (voor zover mogelijk) op de fiets.