Logo Voetbal 6Sportlust gaat op visite in Leerdam bij de Leerdamse Racing Club. De rood-witten van Patrick Loenen staan slechts één punt achter op de koploper en wil men dat gat niet groter…

laten worden dan dient er gewonnen te worden van de in de onderste regionen verkerende Leerdammers. Om half drie op Sportpark Bruinsdeel aan de Bruininxdeelse Kade klinkt het beginsignaal.

In Nieuwerbrug ontmoeten de zwart-witten van VEP om half drie De Rijnstreek dat derde van onderen staat. De Nieuwerbruggers leden tot nu toe slechts nipte nederlagen en een ploeg die altijd inzet en karakter toont. De vraag is welk wisselvallig gezicht VEP op Sportpark Weijpoort laat zien. Willen de mannen van Ronald Schalkwijk in de subtop blijven dan is een goed resultaat noodzakelijk.

SPV en Kamerik kruisen zaterdagmiddag om half drie de degens. Om weg te blijven van de rode lantaarn is Kamerik gebaat bij een zege, maar omdat de kemphanen op de ranglijst elkaar niet veel ontlopen, gokt de redactie op een gelijkspelletje. Ook op Sportpark van SPV aan de Noordzijdseweg in Polsbroek klinkt het beginsignaal om half drie.

SC Woerden is gastheer van Sportief uit Woerdense Verlaat. De groen-witten smeerden vorige week Bodegraven met 11-2 een minderwaardigheidscomplex aan. De aanvallers weten van wanten, als het om doelpunten maken gaat. Reden genoeg om de defensie van de blauw-witten scherp te krijgen. Scheids Smedinga is vanaf half drie de leidsman op het sportpark aan de Steinhagenseweg.

Siveo kan het na de nederlaag tegen ‘buur’ Kamerik het ietwat gekrenkte blazoen weer oppoetsen tegen Rohda uit Bodegraven. De blauwhemden van Willem van Vegten bezitten in Ringo van den Berg een topschutter die er regelmatig een paar inpeert. Opletten geblazen dus voor de geel-blauwe trots vanaf half drie op De Beemd aan de Milandweg.