Logo Voetbal 3Nu alle resultaten van trainingskampen en oefenwedstrijden weer tot het verleden horen en dus geen garantie geven voor de tweede seizoenshelft gaat zaterdagmiddag het spel…

weer op de wagen. En niet zomaar even een potje, maar een heuse stadskraker. Om half drie gaan de Kamerikse strijders van Patrick de Ruyter de strijd aan met SC Woerden, in competitieverband het eerste onderlinge treffen. Scheids Doesburg is door de bond aangewezen als fluitist. Hij zal zijn handen vol hebben aan de derby op de Steinhagenseweg.

Het Zegveldse Siveo gaat de degens kruisen met Moerkapelle. Na de fraaie uitzege in de oefenpot tegen Faja Lobi KDS (1-5) is het vertrouwen en motivatie volop aanwezig. Scheids De Leeuw laat om half drie aftrappen op Sportpark De Wilde Veenen aan de Windvaan in Moerkapelle.

Sportlust gaat op de thee bij het Delftse Vitesse, een gekende tegenstander van de Rood-witten. In de vorige competitie ging het keurkorps van Wim van ‘t Westeinde nog met 1-0 ten onder tegen de Delftenaren. Om half drie laat scheids Raven beginnen op Sportpark Tanthof Zuid aan de Henk van Riessenlaan.