Logo Voetbal 6Voor het Zegveldse Siveo staat er zaterdagmiddag een heuse streekderby op het menu. Streekgenoot WDS uit Driebruggen komt op bezoek om de voor Geel- Blauw zo kostbare…

punten weg te kapen. Met de zege op de Leidse studenten lieten de Zegvelders toch even weten dat ze niet zonder slag of stoot zomaar de derde klasse uit willen duikelen. Om half drie start scheids Opdam de pot op Sportpark De Beemd aan de Milandweg.

Het door gele en rode kaarten geteisterde Sportlust krijgt bezoek van een van de oudste clubs uit Rotterdam, Neptunus-Schiebroek, waarvan de oprichtingsdatum 1 juli 1911 staat opgeschreven. Door de kaartenregen zullen de rood-witten met een gewijzigd team aantreden. Wellicht treft de thuisclub het beter met de arbitrage die vorige week, zachtjes gezegd, discutabel was. Om half drie fluit scheids Ekelenburg voor de aftrap op sportpark Cromwijck.

Kamerik is zaterdagmiddag gastheer voor de bezoekers van NSV uit Noorden. De ‘buren’ zullen warm onthaald worden op de Kamerikse Overstek. Na de zege van vorige week zullen de mannen van trainer Patrick de Ruijter hun huid in ieder geval zo duur als mogelijk verkopen. Scheids Van Rossum is de leidsman van af drie uur op Sportpark Mijzijde.