Logo Voetbal 4Op Sportpark Cromwijck opent VEP de competitie met als tegenstander de gedegradeerde Delftse studenten-vereniging SVVV Taurus, voluit Santus Virgilius Voetbal Vereniging Taurus.

Een onbekende en onberekenbare tegenstander. VEP won en verloor een keer, dus dat wordt even de kat uit de boom kijken. De pot begint onder leiding van fluitist Parmessar om twee uur.

Geel-Zwart SCH start met een thuiswedstrijd tegen Hooglanderveen, na de niet zo bijster succesvolle regionale bekerstrijd met een paar forse nederlagen. Het is afwachten hoe en of het team van René van der Kooij dat weten te mannen. Scheidsrechter Tjong A Hung is van plan om twee uur te starten op sportpark Bijleveld aan de Harmelens Sportlaan.

SC Woerden begint met een uitwedstrijd tegen Laakkwartier uit Den Haag, dat gepromoveerd is vanuit de 2e klasse. Hoe de Blauw-Witten er voor staat is nog niet duidelijk geworden in de reeks oefen- en bekerwedstrijden, omdat door blessures en vakanties nog niet in de optimale formatie is gespeeld. Scheids Westenbroek start om twee uur op het sportpark aan de Jan van Beersstraat.