Logo AftrapVoor de liefhebbers van het zaterdag-voetbal wacht een zwaar weekend. Voor de vier-dicht-bij-huis-clubs staan er louter uitwedstrijden op de rol. Zo gaat Sportlust op bezoek in Rotterdam…

bij Neptunus-Schiebroek. Scheids Ebin laat om half drie beginnen op het sportpark aan de Hazelaarsweg. Als de punten mee naar Woerden komen, ziet het er allemaal wat rooskleuriger uit voor de Rood-Witten.

Kamerik speelt – gelukkig voor de supporters – niet zover van huis, namelijk in Noorden tegen NSV. Deze wedstrijd op Sportpark De Koet aan de Gerberastraat staat om drie uur op punt van beginnen onder leiding van scheids Groot.

Een heuse streekderby wacht de Geel-blauwen van het Zegveldse Siveo, die zaterdagmiddag worden opgewacht door het Zwart-witte Driebrugse WDS. De leidsman op Sportpark Wierickeweide aan het Pauw Boerefijnpad is scheids Durgunsu en die begint om half drie aan de pot.

De withemden van het Linschoten van Cor Stoof gaan de reis naar Reeuwijk maken om daar tegen de Rood- blauwen van CVC Reeuwijk te gaan voetballen. Het spel gaat om half drie onder leiding van scheids Van den Berg op de wagen op Sportpark Groene Zoom aan de Buitenomweg, want de Reeuwijkers staan binnen handbereik en zijn dus in te halen.