Logo Voetbal 10Voor Sportlust staat er een streekderby op de rol. De roodwitte formatie ontvangt op sportpark Cromwijk CSW (Combinatie Sportclub Wilnis) dat momenteel in de onderste regionen…

van de middenmoot bivakeerd. Scheids Duindam zet om half drie de pot in beweging

Siveo loopt een oude bekende tegen het lijf, want om half drie komt op Sportpark De Beemd aan de Milandweg Aarlanderveen op bezoek. De mannen van Bjorn van Muylwijk dienen de punten in huis te houden, want de Zegveldse teller staat nog op nul. Scheids Kortekaas heeft aldaar de leiding.

Zevenhoven is gastheer voor de blauw-witten van SC Woerden. De manschappen van de debutant in het zaterdagvoetbal staan weliswaar onder Zevenhoven, maar als de uitgestelde pot tegen Rohda ’76  in winst eindigt, dan zijn de rollen omgedraaid. Om half drie op Sportpark Zevenhoven aan de Stationsweg dienen de uitsupporters aanwezig te zijn.

De voetballers van Kamerik gaan op de thee bij SPV in Polsbroek ook niet echt ver uit de slinger. De mannen van Patrick de Ruijter moeten de tegenstander, die stijf onderaan staat met nul punten, de loef af kunnen steken. Om half drie gaat de wedstrijd van start op het Sportpark van SPV aan de Noordzijdseweg.