Logo Voetbal 2Het Harmelense SCH ontvangt op sportpark Bijleveld aan de Sportlaan om twee uur de Amsterdamse fusieclub ZSGOWMS (fusie tussen ZSGO en WMS, wat staat voor: Zonder Samenspel…

Geen Overwinning en Wilskracht Maakt Sterk). Onder leiding van scheids Tiesinga moet het toch mogelijk zijn de punten in eigen huis te houden?

SC Woerden neemt het op tegen – voluit – de Rotterdamse cricket- en voetbalvereniging Volharding Olympia Combinatie, VOC. De Rotterdammers zijn een geduchte tegenstander voor de blauw-witten die scheids Wagner verwelkomen als de man die vanaf twee uur aan de touwtjes trekt op de Steinhagenseweg. 

Voor de twee keer op rij een uitwedstrijd voor VEP. En een pittige, want Bernardus mag tot een van de titelkandidaten worden gerekend. Na drie klinkende overwinningen werd afgelopen zondag gelijkgespeeld bij Taurus. Op eigen veld won Bernardus met 5-2 van Leidsche Boys en 6-0 van Moordrecht. Tussendoor versloeg men het Leidse Roodenburg met 1-5. Dus die weten inmiddels wel wat een doelpuntje maken is. Een gelijkspel zou dan ook al een knap resultaat zijn. Effectief omspringen met kansen en secuur verdedigen is vereist. Scheids Onderwater laat om twee uur beginnen op Sportpark Bernardus aan de Sweelincklaan in Hazerswoude-Rijndijk.