Logo AftrapSC Woerden zal na de teleurstelling van vorige week met gemengde gevoelens op pad gaan naar – voluit – de Rotterdamse Cricket- en voetbalvereniging Volharding-Olympia Combinatie- kortweg – VOC.

De Rotterdammers zijn door de nederlaag tegen Laakkwartier gezakt op de ranglijst en hikken zodoende tegen de beruchte streep aan. Het zal er om spannen vanaf twee uur aan de Hazelaarsweg, onder leiding van scheids Van den Hoed.

VEP wacht de thuiswedstrijd tegen koploper Bernardus, ook niet direct de gemakkelijkste tegenstander. Maar VEP is nog niet helemaal uitgeschakeld en al helemaal niet als de zwart-witte formatie van trainer/coach Reinier van de Leij kans ziet om de kostbare punten in eigen tas te steken. Vanaf twee uur is het duel te zien met scheids Essaghi als leidsman.

Bij SC Harmelen wil het voetballend niet echt meer zo vlotten. Voor de Harmelenaren – tot voor kort nog in de race om de titel – dreigt de reguliere competitie uit te gaan als de overbekende nachtkaars. Geel-zwart dient aan te treden tegen de club met die moeilijke naam, het Amsterdamse ZSGOWMS. Om twee uur start scheids De Groot op Sportpark Ookmeer aan de Han Hollanderlaan met de pot.