Logo AftrapHet mooiste affiche voor komende zaterdag is met afstand SC Woerden tegen Siveo. Beide teams hebben hun laatste wedstrijd in een eclatante zege weten om te zetten en staan…

boordevol zelfvertrouwen te trappelen om rond half drie aan de Steinhagenseweg tussen de krijtlijnen te gaan acteren. Scheids Schuitemaker is de leidsman.

Kamerik krijgt Sportief uit het Woerdense Verlaat op visite, ook geen half werk dus. Beide teams willen het zoet der overwinning weer graag proeven na hun nederlagen in de vorige competitieronde. Om drie uur wordt er afgetrapt op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Westlandia is zaterdag voor de vierde keer gastheer van Sportlust. Aan de voorgaande drie edities bewaren de groen-witten geen al te beste herinneringen, want alle winstpunten waren voor de club uit Woerden. Sportlust kende dit seizoen een prima start. Met zeven overwinningen, waarvan vijf op rij, werd de eerste periode gepakt. Trainer Wim van ’t Westeinde liet eerder al optekenen dat hij aan het einde van het seizoen op de platte kar afscheid wilde nemen van de Rood-Witten.
Als de weergoden het toelaten laat scheids Switser om half drie uur beginnen op de sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk.