Logo Voetbal 6Sportlust krijgt na de nederlaag van vorige week kans op eerherstel tegen FC Alsmeer, met in de gelederen van de bloemenveilers twee spelers – Berry Kramer en Epi Kraemer – met…

een rood-wit verleden. De scheidsrechter is niemand minder dan Roelof Luinge. De wedstrijd op sportpark Cromwijck begint om half drie.

Linschoten en SC Woerden gaan elkaar onder leiding van scheids De Leeuw te lijf vanaf drie uur op Sportpark Rapijnen aan de Beide Vlooswijkenlaan. Beide clubs wonnen vorige week: Linschoten bond Kamerik aan de zegekar en vooral de zevenklapper van de blauw-witten tegen De Rijnstreek maakt indruk bij vriend en vijand.

Siveo gaat na de zeperd van vorige week tegen het Bodegraafse Rohda opnieuw een uitwedstrijd spelen en wel tegen en in Woubrugge. Om uit het gedrang van de onderste regionen te blijven is een driepunter wenselijk en noodzakelijk. Om half drie wordt er begonnen op het Sportpark aan de Bateweg.

Aarlanderveen en Kamerik kruisen de degens vanaf half drie op Sportpark Polderpark aan de Aarlanderveenseweg. Kamerik zal er op gebrand zijn om de nare smaak van de nederlaag van vorige week weg te spoelen met een driepunter. Aardige bijkomstigheid is dat de scheids van dienst luistert naar Lizzy van der Helm.