Logo Voetbal 6Kamerik ontvangt in eigen huis de voetballers van Zevenhoven dat vier verliespunten minder heeft dan de mannen van Patrick de Ruijter. Even flink aanpoten en met een overwinning is…

het gat zo goed als dicht. De wedstrijd vangt aan om drie uur op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Ook de SC Woerden voetbalt een thuiswedstrijd. Om half drie wordt er op het sportpark aan de Steinhagenseweg afgetrapt voor de strijd tegen Sportief uit het Woerdense Verlaat. Gezien de ranglijst moeten de blauw-witten de punten thuis houden, maar wat is zeker in de voetballerij? Scheids Slierendrecht is de leidsman.

Dan de uitwedstrijden van de Woerdense club, te beginnen met die van Sportlust, die een reis naar Voorschoten dienen af te leggen. Aldaar wordt men onthaalt door Forum Sport. Op Sportpark ’t Loo aan de Prins Bernhardlaan start de strijd van de Voorburgers om de rood-witte koploper pootje te haken.

De Zegvelders van Siveo gaan proberen te punten weg te slepen bij de bomenkwekers van het Boskoopse Floreant. Niet direct een makkelijk klusje, maar wel te doen. Scheids Kuil laat om half drie de bal aan het rollen brengen op het Sportpark van Floreant aan de Hoogeveenseweg.