Logo Voetbal 6De voetballers van Sportclub Harmelen kunnen zondagmiddag de borst nat maken. Geel-Zwart krijgt bezoek van het bijna onaantastbare Naardense NVC. De ploeg van trainer Joeri van Gelder…

gaat met een grote puntenvoorsprong aan de leiding en het moet wel heel erg gek lopen als de Naardenaren geen kampioen worden. De formatie van René van de Kooy kan de koploper misschien wel pootje lichten en het daardoor ook weer wat spannender maken op de ranglijst. Om twee uur laat scheids Van Etten de bal aan het rollen brengen op Sportpark Bijleveld aan de Harmelense Sportlaan.

Op dit moment bezet VEP de tiende plaats en staat het duel bij nummer elf, Domstad Majella, op het programma. De Utrechters hebben vier punten minder en ook een duel meer gespeeld. Bij winst komt de middenmoot voor de Zwart-Witten weer in beeld. Overigens verloor VEP thuis met 2-4 van de komende tegenstander. Trainer Reinier van der Leij heeft door familieomstandigheden zijn werkzaamheden bij VEP moeten staken. Assistent-trainer Rob Veelenturf neemt het roer tijdelijk over. Het duel, dat onder leiding staat van scheids Van de Graaf, begint om half drie op Sportpark Zoudenbalch, achter stadion Galgenwaard.