Logo AftrapOp papier lijkt het bezoekende HDS (Hoger Door Samenwerking) een maatje te groot voor VEP. De formatie uit Leersum draait de laatste weken sterk. Afgelopen zondag werd, toen nog…

koploper, De Dreef met 5-2 afgedroogd. HDS, onder leiding van trainer/coach Jacco Kampert, is ook nog de enige ploeg die ongeslagen is en staat nu tweede achter Zeist. De twee duels die beide verenigingen onder elkaar ooit uitvochten werden gewonnen HDS. Het duel, met  scheids Van Vliet als leidsman begint om twee uur op Sportpark Cromwijck. Dan zal blijken of VEP voor een positieve verrassing kan zorgen.

Vriendenschaar is gastheer voor SCH. Na drie achtereenvolgende overwinningen heeft het Culemborgse elftal zich op een heel keurige zesde plaats in de competitie genesteld. De laatste nederlaag van SCH dateert van 5 november en afgelopen week werd het keurkorps van René van der Kooij overwinnaar in het doelpuntenfeest tegen Kampong. In het seizoen 2012/13, toen SCH met afstand kampioen werd, verloren de Geel-zwarten wel in een spectaculair en doelpuntrijk duel met 6-5 van de Culemborgers. Dus een makkie… ? De aftrap is om twee uur op Sportpark Terweijde aan de Pinksterbloem. IJs en weder dienende.