Logo AftrapVoor SCH’44 uit Harmelen wordt het een memorabele zondagmiddag. Een kwartier voor aanvang van de wedstrijd tegen Elinkwijk zal er, in het bijzijn van zijn familie, een eerbetoon…

worden gebracht aan de dit jaar zo plotseling overleden voorzitter Gert-Jan de Vos. Daarna start dan de pot tegen de overbekende tegenstander uit Utrecht. Elinkwijk staat weliswaar onder de Geel-Zwarten (wie niet?), maar zullen na de blamerende nederlaag van vorige week hun huid zo duur mogelijk willen verkopen tegen de mannen van René van der Kooij. Aanvang twee uur op Sportpark Bijleveld aan de Harmelense Sportlaan.

Voor de vijfde wedstrijd van het nog prille seizoen gaat VEP op bezoek bij het nog ongeslagen Rivierwijkers. Ooit een volksclub, maar inmiddels bestaat het ledenbestand vooral uit studenten en ex-studenten. In de competitie bezet Rivierwijkers de vierde plaats. Opvallend is bovendien dat de Utrechters tegen VEP hun vierde thuiswedstrijd spelen. Het enige duel op vreemde bodem leverde een 1-1 gelijkspel bij het sterke Zeist. Het duel, onder leiding van scheids Meier, start om half drie op het Sportpark aan de Koningsweg, in de buurt van stadion Galgenwaard.