Logo AftrapVEP hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen DWSV (Door Wilskracht Sterk Vooruit). De toevoeging Vooruit kwam er bij omdat er in Amsterdam al een club met die naam bestond.

De Utrechtse formatie staat op de negende plaats. VEP is achtste met twee punten meer. DWSV heeft echter een wedstrijd minder gespeeld. Aanvang twee uur op sportpark Cromwijck onder leidng van scheids Schoonhoven.

Het wordt sowieso een belangrijke week voor de Zwart-Witten, want komende donderdag is er een bijzondere ledenvergadering en kunnen de leden zich uitspreken over het bestuursvoorstel om volgend seizoen met de selectie-elftallen op zaterdag te gaan spelen.

SCH gaat proberen om RKSV DCG uit Amsterdam de punten te ontfutselen. Gezien de vorm en uitslagen in de voorliggende oefenperiode van het team van René van de Kooij en de stand op de ranglijst zou het moeten kunnen. De Amsterdammers staan inmiddels een straatlengte achter op de Geel-zwarte Harmelenaren. De strijd ontbrandt om twee uur op Sportpark Ookmeer aan de Dokter Meurerlaan in Amsterdam.