Logo AftrapMet de beide paasdagen voor de deur heeft het de KNVB behaagd om een compleet programma voor de zaterdag op het menu te zetten. Dat betekent dat Sportlust op sportpark…

Cromwijck de amateurs van Volendam on bezoek krijgt. Na de treurige partij tegen Marken een mooie gelegenheid om een en ander recht te zetten. Half drie begint de pot.

Siveo komt in de wei tegen SPV uit Polsbroek en Vlist. De Zegvelders doen nog goed mee in de bovenste regionen (maar ja, dat Aarlanderveen, hè?) en omdat te blijven dient er vanaf half drie op De Beemd gewonnen te worden.

SC Woerden gaat de kicksen vuil maken tegen en in Woubrugge. De Blauw-witten draaien eveneens mee in de de top en is een winstpartij derhalve niet alleen noodzakelijk maar ook vurig gewenst. Om half drie begint de matcht op Sportpark Bateweg Noord.

Voor Kamerik staat de uitpot tegen rode lantaarndrager Moerkappele op de rol. Van enige onderschatting mag geen sprake zijn voor de formatie van Patrick de Ruijter, want een kat in het nauw maakt soms rare sprongen. Half drie is de aftrap op het Sportpark De Wilde Veenen aan de Windvaan.