Logo Voetbal 6SC Woerden is gastheer voor Woubrugge, een tegenstander die – gezien de stand op de ranglijst – ‘te doen moet zijn’. De blauw-witten hebben weliswaar zes punten achterstand op…

de koploper, maar staan fier op de tweede stek. Om half drie fluit scheids Smedinga voor de start aan de Steinhagenseweg.

Een ander blauw-wit team komt op bezoek bij (ook blauw-wit, het kan niet op!) Kamerik. Moerkapelle is de tegenstrever van de mannen van Patrick de Ruijter die drie punten meer bij elkaar hebben gevoetbald dan de tegenpartij. De wedstrijd begint om half drie op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Sportlust vangt de reis aan naar de wijdbroeken van Volendam. Op het sportpark aan de Julianaweg wordt onder leiding van scheids Gommans om half drie aan de wedstrijd begonnen. De mannen van Wim van ’t Westeinde dienen de punten wel mee naar huis nemen teneinde de (promotie)ambities in leven te houden.

SPV uit Polsbroek is de ontvangende club voor de wedstrijd tegen het Zegveldse Siveo. Het team van Bjorn van Muylwijk is aardig op dreef en moet de Polsbroekers op afstand weten te houden. Wie dat live wil volgen, dient zich om half drie te melden op het sportpark aan de Noordzijdseweg.