Logo voetbal 11Sportlust heeft na de nipte zege van vorige week weer een thuiswedstrijd voor de kiezen. Om half drie start de rood-witte formatie op sportpark Cromwijck onder leiding van scheids…

Roozeboom tegen een pittige tegenstander: SC Feyenoord. De Rotterdammers doen nog mee om de titel, dus de thuisclub kan de borst nat maken.

Kamerik krijgt op Sportpark Mijzijde Gouda op visite. Met nog negen wedstrijden voor de boeg is het flink aanpoten voor de mannen van coach De Ruijter. Scheids Merkestein dient de spelregels toe te passen en is dat van plan te doen vanaf drie uur.

Linschoten gaat proberen BSC pootje te neppen. In de strijd om de periodetitel werden de Benthuizenaren onaangenaam verrast in die strijd, omdat hun wedstrijd door een onwel geworden scheidsrechter moest worden gestaakt. Om drie uur komen de gasten uit Benthuizen op bezoek en dan zet scheids Turk op sportpark Rapijnen de wedstrijd in gang.

Siveo ontvangt Koudekerk, de nummer twee, op nederige afstand van lijstaanvoerder Lugdunum. De Geel-Blauwe trots van Zegveld dient op Sportpark De Beemt aan de Milandweg de punten in eigen huis te houden en daarmee het degradatiegevaar te ontlopen. Scheids Doesburg start om precies half drie.