Logo AftrapZonder de geblesseerde Luuk Janmaat wacht VEP de komende zondagmiddag het altijd lastige uitduel bij het nog steeds ongeslagen Schalkwijk. De thuisclub won tweemaal en speelde vier…

keer gelijk, onder meer met 1-1 tegen koploper De Dreef, dat de overige wedstrijden won, maar de thuisclub weet in deze competitie nog niet wat verliezen is. Schalkwijk miste vorig seizoen promotie in de nacompetitie. De aftrap is om twee uur op sportpark Blokhoven aan de Kloostergarde en staat onder leiding van scheidsrechter Ende.

SCH speelt zondagmiddag op eigen veld tegen Nieuw Utrecht SV. Dat wordt oppassen geblazen voor de selectie van René van der Kooij, want de Utrechters staan maar éen schamel puntje achter de geelzwarten. Om de ambities van vorig jaar te evenaren en in stand te houden, dient het Harmelense keurkorps derhalve de punten in de eigen tas te houden. De wedstrijd op Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan start om twee uur en scheidsrechter Maikel Breedijk gaat over de juiste toepassing van de spelregels.