Logo Voetbal 4VEP ontmoet zondagmiddag op vreemde bodem ASW (Altijd Strijdbaar Waddinxveen), de club die in 2010 is ontstaan uit een fusie van Waddinxveen en WSE. De Waddinxveners staan aan…

kop van de ranglijst en zullen hun titelkansen niet willen laten versjteren door de mannen van Reinier van der Leij. Detail: trainer Marco Versloot heeft afgelopen zondag zijn ontslag ingediend als hoofdtrainer. Aanvang twee uur op Sportpark De Sniep met scheids Van der Ploeg als leidsman.

SC Woerden staat voor een aardige opgave: het onderuithalen van de koploper Leonidas, die na hun zeperd vorige week tegen het Leidse Boshuizen de 3-7 nederlaag wel willen wegpoetsen. De blauw-witte uitsupporters dienen er wel op te letten dat het duel – geleid door scheids Wagner – al om één uur begint op het complex van R.K.S.V. Leonidas aan de Erasmusweg in Rotterdam.

Kampong is de tegenstander van Sportclub Harmelen, ook een middenmoter. Een opmerkelijk wapenfeit van de thuisclub is dat zij het in 2014 presteerden in een beslissingswedstrijd de Harmelenaren van de titel af te houden. Om half drie wordt onder leiding van scheids Koene de bal aan het rollen gebracht op Sportpark Maarschalkerweerd in Utrecht.