Logo WDS DriebruggenDe voetballers van het Driebrugse WDS krijgen komend seizoen een nieuwe gezicht voor de groep in de persoon van Willem Lok uit Alphen aan den Rijn. De nieuwe oefenmeester stond…

de afgelopen jaren voor de groep van twee studentenverenigingen van de TU Delft, Ariston ’80 en Taurus. Toch vond de Alphenaar het tijd voor een andere voetbalvereniging en solliciteerde begin van dit jaar bij WDS in Driebruggen. De club was op zoek naar een trainer en Lok wilde zijn geluk dichter bij huis gaan zoeken. Eerder was Lok al trainer van regioclubs als Floreant, Gouderak en Alphen.

Ondanks de degradatie naar de vierde klasse bleef de de selectie van WDS voor komend seizoen op een enkeling na ongewijzigd. Miguel van der Zouw, die overkomt van vv Alphen, is de enige versterking voor de Driebruggenaren. Arjan de Vries en Lourens Uiterwijk, twee spelers met heel wat ervaring vertrokken. De Vries gaat verhuizen en Uiterwijk koos voor een nieuwe club en vond die in ‘buurman’ CVC Reeuwijk.