Logo MobileeTijdens de ALV van gymnastiekvereniging Mobilee Woerden is secretaris/penningmeester Wim Boot benoemd tot erelid. Wim is al lid van Mobilee sinds 1 september 1983.

Wim BootIn al die jaren heeft Boot zich ontpopt als de ‘manus van alles’ van de Woerdense gymclub. Hij is onder meer al 25 jaar bestuurslid in de rol van penningmeester en was nauw betrokken bij de fusie tussen Houvast en BATO naar het huidige Mobilee

In een grote vereniging als Mobilee vielen er nog wel eens wat open plekken en Wim vulde die plekken op: voorzitter technische vergadering, materiaalcommissaris of organisator van een grote show.

Het was dan ook voor niemand tijdens de vergadering verrassend dat deze lijst aan inspanningen van een behoorlijke lengte bleek. Maar voor wie Boot een beetje kent, dan past dit volledig in zijn stijl en karakter: altijd voor iedereen klaar, maar nooit dominant op de voorgrond.

Vooral de persoon Wim Boot, een absoluut verenigingsmens, wordt door Mobilee en daarbuiten zeer gewaardeerd en de vereniging is  bijzonder trots hem in haar midden te hebben.